Finns det någon metod med vilken jag kan printa ut mitt släktträd från min MyHeritage mobil app?

För tillfället har vi ingen funktion med vilken vi kunde printa ut ditt släktträd på en MyHeritage mobilapp. Vi har, emellertid, fått så många förfrågningar om detta att vi planerar att lägga till den egenskap i framtiden. Under tiden kan du pronta ut ditt släktträd online eller med Family Tree Builder.

För ytterligare detaljer läs följande artiklar:

Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat i Family Tree Builder (FTB)?

Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat på min släktplats online?