När jag skriver ut min Allt-i-ett-tavla blir den så liten. Vad kan jag göra?

Funktionen Allt-i-ett-tavla, som kan hittas antingen på din släktplats under avsnittet "Tavlor & böcker" eller i programmet Family Tree Builder, genererar en tavla med alla personer i ditt släktträd.

Om du har ett stort släktträd och du skriver ut en ensidig tavla på ett A4-papper, blir namnen mycket små.

Det finns flera möjliga lösningar på detta problem:

1. Beställ en affisch av släktträdet med hjälp av vår serviceavdelning. Ta gärna en titt på följande Frågor & Svar för ytterligare information: Hur beställer jag en affischutskrift av mitt släktträd?

2. Spara tavlan som PDF-fil och ta den till ett lokalt tryckeri där man kan skriva ut den på ett stort pappersark. Läs följande Frågor & Svar för en detaljerad förklaring: Hur sparar jag en tavla som en PDF-fil?

3. Spara tavlan på flera sidor istället för en sida:

Om du använder Family Tree Builder kan du göra detta samtidigt som du sparar tavlan som en PDF-fil.

Om du skapar en tavla på din släktwebbplats , välj detta alternativ när du skapar tavlan.

4. Skapa flera ättlingstavlor i stället - en för var och en av dina förfäder. Dessa blir betydligt mindre och du kommer att kunna sätta ihop allt i slutändan.

5. Försök att använda en annan tavelstil eller att redigera tavelinställningar såsom teckenstorlek, fakta adderade till tavlan, antal generationer, etc.

För mer information om taveltyper, stilar och andra inställningar kan du använda följande artiklar:

Hur skapar jag en tavla av mitt släktträd på min släktwebbplats?

Hur skapar jag en tavla av mitt släktträd i programvaran Family Tree Builder ?