Hur skriver jag ut hela mitt släktträd ensidigt på nätet?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida på din släktwebbplats, gör på följande sätt:

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. För muspekaren över fliken "Släktträd" och välj "Skriv ut släkttavlor och böcker".

3. På nästa sida kommer du att få förslag att skapa en tavla.

Välj en typ av "Allt-i-ett"-tavla så att alla personer i ditt träd kommer med i tavlan.

4. Välj alternativet "Ensidigt" för att skriva ut tavlan på en sida.

** Om din tavla är för stor rekommenderar vi att du antingen använder professionella tjänster för att skriva ut tavlan eller väljer "Flera sidor" om du vill skriva ut tavlan på en egen skrivare.

5. Välj huvudpersonen som tavlan bör centreras kring.

6. Använd alternativen "Fakta för personer" och" Välj tavelstil" för att ändra saker som teckensnitt, färg, mängd fakta, etc.

7. Du kan också klicka på "Avancerade anpassningsalternativ" högst upp på sidan för fler inställningar.

8. Var noga med att välja "Visa alla generationer" i tavlan.

9. Klicka på knappen "Skapa tavla".

När tavlan är klar kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk för att ladda ner en PDF-fil av tavlan. Du kan klicka på den här länken, öppna PDF-filen och skriva ut tavlan på din egen skrivare.

Tavlan visas också på sidan "Mina tavlor" under avsnittet "Tavlor & böcker".

Använd länken "Beställ affisch" under tavlan som förhandsvisas om du vill skriva ut den professionellt med hjälp av vår serviceavdelning, eller "Visa PDF" för att spara en PDF-fil.

Om du bygger ditt träd i Family Tree Builder bör du läsa följande artikel: Hur skriver jag ut hela mitt släktträd på en sida i Family Tree Builder?