Hur skriver jag ut hela mitt släktträd på en sida i Family Tree Builder?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida i Family Tree Builder, gör så här:

1. Öppna ditt Family Tree Builder-program.

2. Välj den person i trädet som ska vara centralperson i tavlan.

3. Klicka på knappen "Släkttavlor" i verktygsfältet och välj tavlan "Allt-i-ett".

Du kan antingen välja att trycka tavlan med hjälp av vår professionella utskriftstjänst eller att spara tavlan som en PDF-fil på en sida för att skriva ut den själv.

Om du skulle vilja spara tavlan som en PDF-fil:

1. Klicka på knappen "Spara" ovanför tavlan som du just har genererat.

2. Markera PDF-alternativet och klicka på "Nästa".

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML160966c.PNG

3. Markera alternativet "Skapa en PDF-fil med en stor sida" och klicka på "Nästa" för att skapa filen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1617f34.PNG

Om du skulle vilja skriva ut tavlan professionellt, använd instruktionerna i följande artikel: Hur skriver jag ut en tavla som jag skapade i Family Tree Builder?

* Observera: "Allt-i-ett-tavlor" är endast tillgängliga för Premium-användare. För att se vad som finns i Family Tree Builder för Premium-användare och för icke-Premium-användare klicka här.

För icke-Premium-användare finns det ingen enskild rapport eller tavla som kommer att skriva ut alla personer i släktträdet i Family Tree Builder. Om du inte är premium-användare skulle vårt bästa förslag vara följande:

Använd Ättlings- eller Antavlan (Solfjäder, horisontell eller vertikal) för att skapa en tavla för varje huvudgren i trädet. Du kan justera stil och färg för tavlan.

Spara tavlan som PDF när du är klar. Detta ger dig bättre kontroll över utskriftsalternativen. Till exempel, om du vill ta tavlorna till ett tryckeri för att få dem professionellt tryckta på stort papper blir det enkelt att trycka på en sida.

Skapa Bokrapporter för huvudgrenar i trädet. Bokrapporten är mycket vackert utformad med bilder av alla, inkluderar indirekta relationer och mycket annat roligt.

Om du redigerar ditt träd på nätet kan du läsa följande artikel: Hur skriver jag ut hela mitt släktträd ensidigt nätet?