Hur exporterar jag en specialrapport till Excel från Family Tree Builder?

För att skapa och exportera en specialrapport i programmet Family Tree Builder, följ dessa instruktioner:

1. Öppna ditt träd i Family Tree Builder.

2. Klicka på "Rapporter" i övre menyraden och klicka sedan på "Exportera specialrapport".

3. Välj vilka fält och vilka personer som ska exporteras till rapporten och klicka på "OK":

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLfeb85b.PNG