Hur kan jag ändra rubriken på släkttavlan jag håller på att skapa?

Observera: du kan inte ändra titeln på diagrammet som du redan har sparat som en PDF-fil på din dator. Du måste skapa ett nytt diagram och lägg den titel du vill samtidigt som de skapar den.

Om du skapar ett diagram på din släktplats på nätet:

När du har valt diagramtyp och stil, scrolla ner diagramguiden till det tredje steget.

Där kan du se alternativ för att ändra titeln på diagrammet, som genereras automatiskt när du väljer vilken typ av diagrammet.

Om du skapar ett diagram med hjälp av Family Tree Builder programvara:

När du har skapat ett diagram, klicka på "Alternativ" knappen ovanför kartbilden i Family Tree Builder för att ändra diagramrubrik: