Hur sparar jag en tavla som en PDF-fil?

Om du har skapat en tavla på din släktplats på nätet, följ dessa instruktioner:

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. För muspekaren över "Släktträd"-fliken och klicka på "Skriv ut tavlor och böcker".

3. Klicka på "Mina tavlor" för att se alla de tavlor du har skapat hittills.

4. Leta reda på tavlan och klicka på alternativet "Visa PDF" därunder för att öppna tavlan:

5. Spara PDF-filen på din dator.

Om du har skapat en tavla med hjälp av programvaran Family Tree Builder, följ dessa instruktioner:

1. Använd programvaran Family Tree Builder för att skapa en tavla som passar dig.

2. Klicka på knappen "Spara" ovanför tavlan som du just har genererat.

3. Markera alternativet PDF, och klicka på "Nästa".

4. Välj om du vill spara en tavla på en sida eller sammanställa en flersidig fil. Klicka på "Nästa" för att skapa filen.

5. Lägg till namn på tavlan, och välj var du vill spara PDF-filen i din dator.

** Som standard sparas tavlor i projektmappen i "Mina dokument" / 'MyHeritage' / 'Projektnamn "/Reports".
Klicka på "Välj" om du vill ändra platsen.

6.Klicka på "Avsluta".

7.Låt kryssrutan "Öppna fil nu" vara markerad om du vill öppna PDF-filen nu.

Description: Put tooltip here