Kan jag ladda ner mitt träd till en CD och få den professionellt tryckt?

För att trycka ditt släktträd måste du skapa en tavla av trädet. Den bästa tavlan för utskrift av hela släktträdet är Allt-i-ett-tavlan. Allt-i-ett-tavlan omfattar alla personer i ditt släktträd.

MyHeritage erbjuder ett utmärkt professionellt tryck av dina släktträdstavlor direkt från din släktplats utan att du behöver spara en kopia av tavlan och ta den någonstans:

Om du använder programvaran Family Tree Builder bör du läsa följande artikel: Hur skriver jag ut en tavla som jag skapade i Family Tree Builder?

Om du arbetar på ditt träd på släktwebbplatsen kan du använda följande artikel: Hur skriver jag ut en tavla som jag skapade på min släktplats på nätet?

Om du föredrar att ta tavlan till en annan tryckservice, spara tavlan som PDF.

Använd PDF-filen för att kopiera till en CD, USB-enhet eller annan valfri, flyttbar mediaenhet för att ta till ett professionellt tryckeri.