Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat på min släktplats online?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida från din online släktplats ska du göra följande:

1. Logga in på din släktplats.

2. Håll muspekaren över fliken ’Släktträd’ och klicka på ’Skriv ut släkttavlor och böcker’.

3. På nästa sida kommer du att bli tillfrågad att skapa en släkttavla. Om du behöver instruktioner och tips för att skapa en släkttavla ska du läsa följande FAQ (hjälpavsnitt): Hur skapar jag en släkttavla över mitt träd online?

4. När du har skapat en släkttavla ska du klicka på ’Mina tavlor’.

** Om du tidigare har skapat en släkttavla som du vill skriva ut ska du gå direkt till ’Mina tavlor’-sidan för att hitta alla släkttavlor som du hittills har skapat.

5. Hitta släkttavlan  och klicka på ’Beställ affisch’ om du vill beställa en affisch via MyHeritage.com. För mer information ska du läsa följande FAQ (hjälpavsnitt): Hur beställer jag en affisch  av mitt släktträd?

6. Om du vill skriva ut släkttavlan på din skrivare eller spara den som en PDF-fil  för att ta den till ett lokalt tryckeri ska du klicka på ’Visa PDF’.