Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat i Family Tree Builder (FTB)?

Om du har använt Family Tree Builder (FTB) för att skapa en släkttavla över ditt släktträd och du vill skriva ut den, kan du välja att skriva ut släkttavlan på din skrivare (flera sidor) eller att skriva ut (beställa) affischen professionellt (en sida).

Klicka på ’Skriv ut’ ovanför släkttavlan som du skapat:

1). Om du vill skriva ut släkttavlan på din skrivare som du har hemma (flera sidor), välj  ’Skriv ut på egen skrivare’.
Välj skrivare, pappersstorlek, orientering, etc. och klicka på ’OK’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML141bbe5.PNG

2) Om du vill skriva ut en affisch professionellt (beställa den från vår webbsida), välj  ’Skriv ut affisch’.

I det nya fönstret som öppnas måste du ange i vilket land du befinner dig i.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ba8e2.PNG

Välj storlek på affischen, papperstyp etc. och klicka på ’Nästa’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML139cbcd.PNG

Ange leveransadress (om du skickar en present till någon, ange namnet på personen och adressen dit affischen ska skickas till.)

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13b21e7.PNG

Släkttavlan kommer att förberedas för utskrift. Om släkttavlan är stor kan det här steget ta några minuter.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13e92b3.PNG

När släkttavlan är klar för utskrift klicka på ’Nästa’. Du kommer att skickas till din släktplats på MyHeritage.com för att slutföra betalningsprocessen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ee056.PNG

Dubbelkolla så att priset på affischen stämmer. Om du har en rabattkod ska du skriva in den genom att klicka på ’Har du en rabatt- eller gåvokod?’.

Slutligen, ange ditt namn, adress och betalningsuppgifter och klicka på ’Nästa’ för att slutföra din beställning.