Tavlor

Kan jag skriva ut min Släktbok?

För tillfället offererar vi inte utskrift av affischer för släktboken.  Om du vill skriva ut en släktbok rekommenderar

Hur skriver jag ut hela mitt släktträd på en sida i Family Tree Builder?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida i Family Tree Builder, gör så här: 1. Öppna ditt Family Tree

Hur kan jag skapa en släktbok på min släktplats?

Informationen som inkluderas i Släktboken tas direkt från släktträdet och därför måste alla ändringar göras

Hur skriver jag ut hela mitt släktträd ensidigt på nätet?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida på din släktwebbplats, gör på följande sätt: 1.

Hur sparar jag en tavla som en PDF-fil?

Om du har skapat en tavla på din släktplats på nätet, följ dessa instruktioner:   1. Logga in på din slä

Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat på min släktplats online?

För att skriva ut hela ditt släktträd på en sida från din online släktplats ska du göra följande:   1.

Hur skapar jag en släkttavla över mitt träd online?

För att skapa en släkttavla på din online släktplats ska du göra följande:   1. Logga in på din släktplats

Varför har jag inte möjlighet att skapa en familj Bok (Book Report) på min webbplats?

Familjen Bok (Book Report) är tillgänglig på följande språk: Engelska US English UK italienska holländska norsk

När jag skriver ut min Allt-i-ett-tavla blir den så liten. Vad kan jag göra?

Funktionen Allt-i-ett-tavla, som kan hittas antingen på din släktplats under avsnittet "Tavlor & böcker" eller i programmet

Vad betyder numren i en persons ruta i Allt-i-ett-tavlan?

Om en person förekommer på fler än en plats i en Allt-i-ett-tavla kommer ett nummer att visas i den personens ruta i tavlan. Detta kan

Hur kan jag ändra rubriken på släkttavlan jag håller på att skapa?

Observera: du kan inte ändra titeln på diagrammet som du redan har sparat som en PDF-fil på din dator. Du måste skapa ett nytt

Hur skriver jag ut en släkttavla som jag skapat i Family Tree Builder (FTB)?

Om du har använt Family Tree Builder (FTB) för att skapa en släkttavla över ditt släktträd och du vill skriva ut den, kan du

Hur skapar jag en släkttavla över mitt släktträd i Family Tree Builder (FTB)?

För att skapa en släkttavla i FTB vänligen följ dessa instruktioner: 1. Gör något av följande för att visa menyn

Hur kan jag se släkttavlan som jag skapade på min släktplats?

När du skapar en släkttavla på din webbplats på nätet får du ett email med en länk för att ladda ner en PDF-fil

Finns det någon metod med vilken jag kan printa ut mitt släktträd från min MyHeritage mobil app?

För tillfället har vi ingen funktion med vilken vi kunde printa ut ditt släktträd på en MyHeritage mobilapp. Vi har, emellertid,

Hur kan jag avlägsna fotografier från släkttavlan?

Om du skapar en släkttavla med Family Tree Builder: Klicka på 'Alternativ' ovanför släkttavlan. I fönstret som

Hur kan jag ändra teckensnittstorleken i en släkttavla?

Om du skapar en släkttavla med Family Tree Builder: Klicka på 'Alternativ' ovanför släkttavlan. I fönstret som

Hur exporterar jag en specialrapport till Excel från Family Tree Builder?

För att skapa och exportera en specialrapport i programmet Family Tree Builder, följ dessa instruktioner:   1. Öppna ditt träd i

Kan jag ändra en tavla när den har skapats?

Om du skapat din släkttavla på nätet, och när tavlan en gång har genererats, kan du inte ändra tavlans utseende. Vad du

Kan jag ladda ner mitt träd till en CD och få den professionellt tryckt?

För att trycka ditt släktträd måste du skapa en tavla av trädet. Den bästa tavlan för utskrift av hela slä

Hur kan jag redigera stilen på min släkttavla?

När du skapar en släkttavla över ditt släktträd kommer du att bli tillfrågad att välja tavelstil. En tavelstil är