Hur länge tar det att få en släkttavla som beställts online?

SLäkttavlor tar i vanliga fall 16-17 vardagar per standardleverans och 4 vardagar per expressleverans om expressleveransalternativet visas.

Notera att vardagar inte inkluderar veckoslut eller helgdagar.

För att spåra affischutskrift, logga in till din släktplats och för din muskursor över 'Släktträd' - fliken.

Klicka på 'Printa släkttavlor & böcker' och välj 'Mina affischbeställningar' för att följa i vilket skede alla de släkttavlor du har beställt från MyHeritage.com är i.

Om affischen har levererats, kommer du att se en länk för att spåra leverans av ordern.

Click to view photo in full size