Hur beställer jag en utskrift av en affisch av mitt släktträd på min online släktplats?

För att kunna beställa en affischutskrift av ditt släktträd, måste du först skapa en släkttavla.

Läs följande FAQ för en detaljerad instruktion på hur du skall skapa en släkttavla på din online släktplats: Hur skapar jag en släkttavla av mitt släktträd på min online släktplats?

När släkttavlan är färdig ser du en förhandsvisning på ‘Mina släkttavlor’ - sidan i ‘Printa släkttavlor & böcker’ - sektionen.

För att beställa en affischutskrift, gör följande:

1. Klicka på ‘Beställ affisch’ under släkttavlan du skulle vilja beställa printad som affisch.

*Vi rekommenderar att du förhandsvisar din släkttavla förrän du beställer en utskrift, för att vara säker på att allt ser bra ut.

2. Välj storleken på släkttavlan, papperkvalitet och antal kopior. Här kan du också se en illustration av affischstorleken.

Klicka ‘Fortsätt till skeppningsdetaljer’.

3. Lägg till skeppningsdetaljer och välj den skeppningsmetod du prefererar.

4. Granska din order förrän du fortsätter till betalningssidan.

Om du utnyttjar Family Tree Builder, läs följande FAQ för att lära dig hur man skapar en släkttavla och printar ut den:

Hur skapar jag en släkttavla av mitt släktträd i Family Tree Builder?

Hur printar jag en släkttavla som jag skapat i Family Tree Builder?