Affischer

Kan jag skriva ut min Släktbok?

För tillfället offererar vi inte utskrift av affischer för släktboken.  Om du vill skriva ut en släktbok rekommenderar

Hur beställer jag en utskrift av en affisch av mitt släktträd på min online släktplats?

För att kunna beställa en affischutskrift av ditt släktträd, måste du först skapa en släkttavla. Läs fö

Vad betyder ‘Express Shipping’?

Express shipping är endast tillgänglig för affischer som beställts från vissa länder. Om du kryssar för express

Var kan mata in en voucher kod för min affischutskrift?

Om du har fått ett rabatterbjudande på en affisch av MyHeritage, kan du mata in rabattkoden på förhandsvisningssidan av bestä

Hur mycket kostar en laminering av min affisch?

Laminering är tillgänglig endast för vissa papperstyper som används för affischer. Därför ser du inte alltid

Hur länge tar det att få en släkttavla som beställts online?

SLäkttavlor tar i vanliga fall 16-17 vardagar per standardleverans och 4 vardagar per expressleverans om expressleveransalternativet visas.

Hur kan jag spåra min affischbeställning?

För att följa din affischbeställning, gör följande: 1. Logga in till din släktplats. 2. Klicka på ‘Slä

Kan jag skicka en order på många affischer samtidigt?

Många kopior av samma släkttavla skeppas i en order. För att beställa många kopior av samma släkttavla, välj antalet