Var kan jag se alla mina släktträd på min släktplats?

Eftersom det är möjligt att ha mer än ett släktträd på en släktplats på  MyHeritage är det ibland nödvändigt att koppla över till det släktträd du vill granska.

När du klickar på ‘Släktträd’ - fliken på din släktplats visas standardsläktträdet automatiskt. Standardsläktträdet är antingen det första släktträdet du lade till din släktplats eller ett annat träd som du ställt in som standard på ‘Hantera släktträd’ - sidan.

Hur når man de andra släktträden?

I trävyn till vänster finns det en nerdragsmeny du kan använda för att växla mellan släktträd:

Eller du kan flytta in din muskursor över ‘Släktträd’ - fliken och välja ‘Hantera släktträd’.

Du omdirigeras till ‘Hantera släktträd’ - sidan. Det är platsen där du kan se en lista på släktträden på din släktplats, när de senast uppdaterats, välja ett nytt standardsläkträd och annat.