Hur do laddar jag upp en GEDCOM - fil till min släktplats på MyHeritage?

Om du redan är medlem av MyHeritage.com och redan har en släktplats och ett släktträd, följ stegen nedan för att ladda upp din GEDCOM -fil.

1. Logga in till din släktplats.

2. Flytta din muskursor över ‘Släktträd’ - fliken och välj ‘Importera GEDCOM’.

3. Bläddra i din dator för att hitta GEDCOM - filen och klicka ‘Ladda upp’.

4. Beroende på storleken på filen kan det ta några minuter att ladda upp.

5. För att se ditt nya släktträd, klicka på ‘Släktträd’ - fliken.

*När du har laddat upp en GEDCOM - fil till din släktplats, kommer du också att få en emailnotifiering till din släktplats när trädet är färdigt att granskas med en länk för att se trädet.

Om du inte ännu har ett släktträd eller en släktplats på MyHeritage.com, kan du importera din GEDCOM - fil medan registreringsprocessen pågår.

För att göra detta använd ‘Importera tree (GEDCOM)’ länken på MyHeritage registreringssida och bläddra på din dator efter den GEDCOM - fil du valt att ladda upp. Mata in ditt kön, för- och efternamn och emailadressen.

Efter att du har klickat ‘Starta’, kommer en släktplats att skapas åt dig. Klicka på ‘Släktplats’ - fliken för att granska trädet. Det kommer att ta några minuter beroende på storleken av GEDCOM - filen.