Hur delar jag upp mitt existerande släktträd om jag editerar online?

Det är endast möjligt att dela ditt släktträd i två eller flera grenar med hjälp av vår släkträdsmjukvara, Family Tree Builder.

Om du inte ännu har den, ladda ner Family Tree Builder gratis här.

Öppna sedan en bläddrare och logga in till din släktplats på MyHeritage.com. Flytta muskursorn över ‘Släktträd’ - fliken och klicka på ’Hantera släktträd’.

Klicka på ‘Exportera till GEDCOM’ för det släktträd du vill dela på.

Detta sparar ditt släktträd på din dator som en fil med ett .ged suffix.

När du laddat ner filen och har installerat Family Tree Builder ordentligt, kan du dubbelklicka på den GEDCOM - fil du exporterade och den borde öppna sig automatiskt i Family Tree Builder. Detta återställer hela ditt projekt i Family Tree Builder.

Se sedan på FAQ nedan för att hjälpa dig att exportera den gren du vill skilja åt från huvudträdet till en GEDCOM - fil som sparas på din dator.

Hur exporterar jag specifika grenar av mitt släktträd i Family Tree Builder?

När du väl eporterat speciifika grenar till den separata GEDCOM - filen på din dator, kan du ladda upp denna fil tillbaka till Family Tree Builder som ett nytt projekt och sedan synkronisera det med din släktplats.

Hur importerar  jag en GEDCOM -fil i Family Tree Builder?

Hur gör jag synkronisera släktträdet som jag skapade i Family Tree Builder med min online släktplats?

Som en alternativ möjlighet kan du importera den nya GEDCOM - filen som skapades som ett resultat av att exportera grenar, direkt till din släktplats:

Hur laddar jag upp en GEDCOM - fil till min släktplats på MyHeritage?