Hur raderar jag mitt släktträd från släktplatsen?

1. Logga in till släktplatsen.

2. Flytta din muskursor över ‘Släktträd’ - fliken och klicka sedan på ‘Hantera släktträd’.

3. På ‘Hantera släktträd’ - sidan kommer du att listan på släktträd på din släktplats, grundinformation om dem och olika hanteringsalternativ.

4. Klicka på ‘Radera’ bredvid namnet på det släktträd du vill radera.

Varning: Om du är DNA-administratör för en eller flera DNA-filer i ditt MyHeritage konto och raderar ett släktträd raderar du samtliga DNA Matches som genererats för dessa DNA-filer. För att återfå dessa DNA Matches, måste du tilldela DNA-kittet pånytt. För ytterligare instruktioner, vänligen läs: Hur tilldelar jag på nytt ett DNA-kit till en släktmedlem i mitt släktträd?

Om du ville radera ett släktträd i Family Tree Builder, läs följande artikel: Hur raderar jag ett släktträd i Family Tree Builder?