Kan jag flytta mitt släktträd från en familj plats till en annan?

Om du redigerar ditt släktträd i Family Tree Builder, det är verkligen lätt att helt enkelt synkronisera ditt släktträd till en annan släktplats. Denna FAQ kan hjälpa dig att synkronisera till en annan släktplats: Hur gör jag säker på att jag synkronisera mitt träd med rätt plats?

Om du redigerar ditt träd online på din släktplats, måste du exportera en GEDCOM-fil av släktträd och sedan importera den till den nya släktplats.

Att exportera en GEDCOM-fil från din släktplats, ta följande steg:

1. Logga in på din familj webbplats.

2. Flytta muspekaren över "Släktträd" och klicka på "Hantera träd".

3. På sidan som öppnas klickar du på "Exportera till GEDCOM" på höger sida bredvid namnet på trädet du vill exportera.

4. På nästa sida kan du välja om du vill inkludera bilder till GEDCOM-fil. Klicka sedan på "Börja export".

5. Du får sedan ett e-postmeddelande med länken för att ladda din GEDCOM-fil.

Spara filen på din dator.

Då måste du ladda upp samma GEDCOM till den plats där du vill flyttaEfter dessa steg:

1. Logga in på din familj webbplats.

2. Flytta muspekaren på "Family Tree" -fliken och välj "Importera GEDCOM".

3. Bläddra datorn för GEDCOM-fil och klicka på "Överför".

4. Beroende på filstorleken kan det ta några minuter att ladda upp.

5. För att se din nya släktträd, klickar du på "Family Tree" -fliken.

* När du laddar upp en GEDCOM-fil till din familj webbplats, får du också ett e-postmeddelande när trädet är redo att ses med en länk för att se trädet.