Kan jag exportera en GEDCOM fil av mitt släktträd från min släktplats?

Du kan exportera en GEDCOM fil av ditt släktträd från min släktplats på MyHeritage.

1. Logga in till din släktplats.

2. För din muskursor över ‘Släktträd’ och klicka på ‘Hantera släktträd’.

3. På sidan som öppnas, klicka på 'Exportera till GEDCOM' på högra sidan bredvid namnet av det släktträd du skulle vilja exportera.

4. På den nästa sidan kan du välja om du vill inkludera fotografier i GEDCOM - filen. Klicka sedan 'Börja exporten'.

5. Du kommer att få ett email med en länk för att ladda ner din GEDCOM fil.