Hur byter jag namnet på mitt släktträd online?

Om du editerar ditt släktträd på din släktplats, kan du ändra släktträdets namn på följande sätt:

1.     Logga in på din släktplats.

2.     Flytta din muskursor över ‘Släktträd’ fliken och välj ‘Hantera släktträd’ alternativet.

3.     Klicka på ‘Editera Släktträdsinställningar’ bredvid släktträdsnamnet.

4.     Byt släktträdets namn och klicka på ‘Spara’.

OBS:
Om du ursprungligen skapade ditt släktträd i Family Tree Builder och synkroniserade det med din släktplats, kan du inte byta namnet på släktträdet såsom beskrivits ovan. Istället måste du byta namnet på släktträdet i Family Tree Builder och sedan synkronisera det med släktplatsen.