Hur kan jag granska listan på personers namn i mitt släktträd?

Om du vill granska en lista på alla individer i ditt släktträd på MyHeritage, logga in till din släktplats, klicka på 'Släktträd' och välj 'Personer' -alternativet.

Nu kommer du att se en lista på alla individer i alla de släktträd du har på din släktplats.

Du kan sortera listan med ett av de föreslagna alternativen nedan, välj att granska individerna från ett specifikt släktträd eller sök efter en specifik individ med hjälp av Sök -fältet.