Hur associerar jag mig själv med mitt släktträd?

På MyHeritage släktplatser räknar vi ut släktskapet mellan en person som granskar släktplatsen och andra släktplatsmedlemmar och släktmedlemmar i släktträdet. För att kunna identifiera släktskapet korrekt är det nödvändigt att släktplatsmedlemmen associeras med den korrekta individen i släktträdet.

Vi rekommenderar att alla släktplatsmedlemmar associeras med släktträdet så att vi kan förstå deras släktskap med andra individer i släktträdet och visa upp dem korrekt.

För att associera dej själv med ett specifikt släktträd gör följande:

1.     Logga in till MyHeritage.

2.     Klicka på ditt namn i det högra övre hörnet av displayen  och välj ‘Mina släktplatser’.

3.     Välj ut den relevanta släktplatsen på listan och klicka på den.
4.     Flytta din mus över ‘Hem’ fliken och klicka på ‘Släktplatsmedlemmar’.

5.     Bredvid ditt namn ser du ett tomt fält där du skall skriva in ett namn för att finna den motsvarande personen  i släktträdet.

Obs: Om du redan associerats med ett annat släktträd och du vill föra över associationen till annat släktträd, klicka på ‘Mera’ -länken på höger sida och välj ‘Åtgärda relation’.

Sedan kommer du att se ett tomt fält bredvid ditt namn.

6.     Börja skriva in namnet i det tomma fältet på samma sätt som det är inskrivet i släktträdet.

7.     Välj korrekt variant från den pop-up som dyker upp.

8.     Klicka ‘Använd’.