Kan jag lägga till någon som släktplatsansvarig för min släktplats?

Om du skulle  vilja ha en släktmedlem på din släktplats att hjälpa till med att hantera släktplatsen har du möjlighet att "befordra" en medlem till  “släktplatsansvarig”.

För att göra detta följ följande instruktioner:

1.Logga in till din släktplats.

2.Flytta musen över ‘Hem’ fliken och välj ‘Släktplatsmedlemmar’.

Här ser du en lista på alla dina släktplatsmedlemmar.

Ifall du inte kan finna deras namn i medlemslistan, försäkra dig om att personen ifråga är medlem av din släktplats. Ta en titt på följande länk för vidare instruktioner om hur du skall göra det: Hur inviterar jag medlemmar till min släktplats?

3.Klicka på namnet på den person du vill befordra till släktplatsansvarig. Du kommer att omdirigeras till denna persons profilsida.

4.Klicka på 'Befordra till släktplatsansvarig' -länken på vänstra sidan av profilsidan.

5.Du kommer att erhålla följande meddelande:

6.Klicka på ‘OK’ för att bekräfta denna åtgärd.