Var hittar jag anteckningar om personer på min släktplats?

Om du synkroniserat ett projekt i Family Tree Builder med anteckningar om individer i trädet kan de återfinnas på den personens profilsida under avsnittet "Om mig".

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. Klicka på fliken "Släktträd".

3. Sök upp personen i trädet.

4. Gå till personens profilsida genom att klicka på "Profil" till vänster på sidan:

5. Bläddra ner på profilsidan.   Här hittar du "Om mig" som innehåller de anteckningar som har lagts till i Family Tree Builder.

7. Du kan klicka på "Redigera" för att öppna "Om mig" och redigera denna anteckning, eller lägga fler anteckningar till den här personens profil.