Hur visas partners i mitt online släktträd?

För att beteckna ett partnerskap när nya personer läggs till släktträdet på din online släktplats online family site följ följande instruktioner:

1. Logga in till din släktplats.

2. Klicka på ‘Släktträd’ fliken.

3. Lägg till den första partnern. För att få detaljerade instruktioner på hur en ny person läggs till ditt online släktträd, läs följande FAQ: Hur lägger jag till släktmedlemmar till mitt online släktträd?

4. Lägg till den andra partnern genom att klicka på ‘+” ikonen i nedre kanten av den första partnerns personkort och klicka sedan på “Lägg till partner”:

5. Fyll i de personliga detaljerna för partnern såsom förnamnet , födelsenamnet, födelsedatum etc. Försäkra dig om att du väljer rätt status för paret och klicka sedan 'OK' för att markera bägge personernas kort som partners:

To att beteckna ett partnerskap mellan existerande personer i ditt online släktträd, läs följande FAQ: Hur kan jag ansluta  / avlägsna existerande personer i mitt online släktträd?

Om du editerar ditt släktträd Family Tree Builder är denna FAQ avsedd för dig: Hur visar jag partners i mitt Family Tree Builder släktträd?