Hur raderar jag ut en person från mitt online släktträd?

För att radera ut en person i släktträdet som skapats direkt i MyHeritage.com, gör följande:

1. Klicka på individens kort för att öppna informationspanelen på vänstra sidan av screenen.

2. Klicka på 'Mera' alternativet och välj sedan från menyn 'Radera denna person'.

Notera att försöka att radera ut en person som binder ansluter en annan person person eller en gren till resten av släktträdet är inte tillåtet och den raderade personen markeras som ‘Okänd’ istället.

I detta fall, lösgör den person, som du skulle vilja radera ut, från sina föräldrar, makar och barn och radera sedan ut personen såsom beskrivs ovan.
För att avlägsna en person från andra individer i ditt online släktträd, använd följande artikel:

Om du bygger ditt släktträd i Family Tree Builder, läs följande artikel: Hur raderar jag ut en person i Family Tree Builder?