Hur lägger jag till mer än en partner i mitt online släktträd?

För att lägga till en annan make/maka/partner till någon i släktträdet på din släktplats, gör följande:

1. Öppna individens kort och klicka på ‘+’ tecknet.

2. Klicka på ‘Lägg till en annan partner’.

3. Lägg till partnerns detaljer och klicka ‘OK’.

Observera: Under ‘Status’ välj existerande förhållandestatus för paret.
Den nya partnern visas bredvid tidigare partners.

Observera: Om du har behov av att ändra förhållandestatus mellan individen och den partnern som lades till först, gör följande:

Klicka på den första partnerns profilkort för att öppna den vänstra sidan med detaljerna och klicka 'Editera'.

Inom 'Editera' boxen som nu uppenbarar sig måste du nu välja det korrekta förhållandet och sedan klicka 'OK'.

Om du bygger ditt släktträd i Family Tree Builder, läs följande artikel: Hur lägger jag till mer än en partner i mitt Family Tree Builder släktträd?