Hur lägger jag in tvillingar i mitt online släktträd?

När du har skapat ett personkort för varje tvilling i ditt släktträd lägger du till ’Tvilling fakta’ till båda individerna för att utmärka relationen.

För att lägga till en uppgift i ditt släktträd, leta upp personen i trädet och klicka på hans/hennes personliga kort.

I faktasektionen på vänster sida av skärmen klickar du ’Lägg till fakta’.

I fönstret ’Lägg till nytt fakta’ välj ’Födelse’ i både faktakategori och faktatyp. Skriv ’Tvilling’ i rutan ’Eller, skriv in en faktatyp’.

Klicka på ’ok’. Du kan lägga till namnet på tvillingen i ’beskrivnings’-fältet.

Repetera processen för den andra tvillingen.