Hur lägger jag till en uppgift till någon i mitt online släktträd?

För att lägga till en uppgift i ditt online släktträd, gör följande:

1.Logga in på din släktsida och öppna ditt släktträd.

2.Leta upp personen i ditt träd och klicka på hans/hennes personliga kort.

3.Till vänster på skärmen ser du informationspanelen med den personens uppgifter. Klicka på ”Lägg till fakta” i fakta sektionen.

4.I boxen ”Lägg till nytt fakta” som nu visas väljer du (1) Välj faktakategori och (2) Välj faktatyp eller använd pilen vid ”Eller, skriv in faktatyp:” för att välja från en lista med förutbestämda fakta. Klicka ”OK” för att spara.

OBS:
Om du inte hittar en faktatyp som passar din uppgift kan du skapa en egen faktatyp genom att följa instruktionerna i denna artikel: Hur lägger jag till en anpassad uppgift i mitt online släktträd?

Om du vill lägga till ytterligare information om uppgiften eller lägga till ett foto eller dokument använder du följande artikel: Hur lägger jag till ett citat, anteckning eller foto till data i mitt släktträd på min släktplats?