Hur lägger jag till en anpassad uppgift i mitt online släktträd?

Om du vill lägga in en uppgift om någon i släktträdet, men det finns inte en förutbestämd typ som passar till den uppgiften, kan du skapa en anpassad faktatyp som du väljer själv.

Att lägga in en anpassad faktatyp är enkelt att göra.

1.Logga in på din familjesajt.

2.Sök upp personen du vill lägga till fakta på och klicka på hans/hennes personkort.

3.I informationspanelen på vänstra sidan av skärmen som nu visar din valda person  klickar du på knappen ”Profil”.

4.På Profilsidan, klicka ”Redigera Profil” under personens foto.

5.Välj ”Alla händelser” i den vänstra kolumnen på sidan som öppnas.

6.Scrolla ner till botten av sidan och klicka på knappen “Lägg till annat faktum”. I fönstret som dyker upp, ge faktat ett namn i rutan för ”Eller, skriv in en faktatyp”:

7.Klicka OK för att spara.