Hur redigerar jag uppgifter i mitt online släktträd?

För att redigera en uppgift i ditt online släktträd, följ dessa instruktioner:

Klicka på personens kort för vilken du vill ändra information.

Den personens profil öppnas upp i informationspanelen på vänstra sidan av skärmen. I nedre högra hörnet av rutan med fakta om personen finns en blå liten pennikon, klicka på pennan.

Redigera uppgiften i ”Editeringsfönstret”.

Om du vill lägga till ytterligare information om uppgiften, eller lägga till ett foto eller dokument till uppgiften, läs i följande artikel:

Hur kan jag lägga till ett citat, notering, eller foto till en uppgift i mitt familjeträd på min släktwebbplats?

Om du bygger ditt träd i Family Tree Builder, läs följande artikel: Hur redigerar jag en uppgift i Family Tree Builder?