Var kan jag se, lägga till och redigera källor på min släktplats?

Om du har lagt till en källa i trädet på din släktplats eller om du synkroniserat ett träd i Family Tree Builder som hade källor, då kommer du att se ett nytt alternativ "Källor"  när du för muspekaren över fliken "Släktträd".

I avsnittet "Källor" kommer du att se de källor du redan lagt till; redigera dem eller lägg till nya.

Du kan filtrera källorna enligt släktträd, välja hur många källor som du vill visa per sida, sortera dem efter källtitel eller efter citat, eller använda sökfältet för att hitta källan.

Om du vill redigera en källa rör muspekaren över källan och klicka på länken "Redigera" på höger sida av källfältet.

OBS: Källorna är redigerbara på nätet om de skapades antingen på släktwebbplatsen eller i Family Tree Builder 7.0 eller högre.

Om källorna kommer från ett träd som skapats i Family Tree Builder 6.0 eller en tidigare version kan de bara redigeras i Family Tree Builder. Läs följande artikel för att lära dig hur du gör ditt träd redigerbart på nätet: Kan mitt Family Tree Builder träd redigeras på nätet?

Om du ännu inte har några källor på din släktwebbplats, gå till profilsidan för en person i trädet för att lägga till dem. För ytterligare detaljer, läs följande ofta frågade fråga: Hur kan jag lägga till ett källcitat till en person i mitt släktträd på min släktplats?