Hur avlägsnar jag en anteckning från mitt släktträd online?

Om du redigerar ditt träd på nätet, tar du bort anteckningar på personens profilsida.

För att ta bort en anteckning från en persons profil, följ dessa anvisningar:

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. Klicka på fliken "Släktträd".

3. Gå till den person i trädet från vilken du vill ta bort anteckningen.

4. Titta på denna persons profilsida genom att klicka på knappen "Profil" i informationspanelen till vänster:

5. På profilsidan, klicka på "Redigera profil" till vänster:

6. Klicka på avsnittet "Alla mina fakta" och gå till den uppgift där anteckningen finns.

7. Klicka på lilla "X" intill anteckningen för att ta bort denna:

8. Spara ändringarna.