Hur kan jag lägga till ett citat, en anteckning eller ett foto till data i mitt släktträd på min släktplats?

För att lägga till ett citat, en anteckning eller ett foto till en persons fakta i släktträdet online, gör så här:

1.Logga in på släktplatsen.

2.Sök upp personen i släktträdet och klicka sedan på personens personkort.

3.På vänster sida av skärmen, som är den personliga informationspanelen, klicka på knappen "Profil”.

4.På profilsidan, klicka på ”Redigera profil” under fotot.

5.Välj "Alla mina fakta" för att öppna avdelningen med listan över alla fakta du har lagt för denna person. Här kan du lägga till en anteckning, ett citat eller ett foto till den befintliga uppgiften, eller lägga till en ny uppgift genom att klicka på knappen "Lägg till annat faktum" längst ned i listan med fakta.

OBS: Om den typ av uppgift som du redigerar redan finns i huvudprofilens faktameny till vänster (såsom arbete, utbildning, etc), så kommer även detta faktafält att uppdateras.