Kan jag lägga till webinnehåll till min släktplats?

Javisst, det är möjligt att lägga till webinnehåll till din släktplats i profilen på någon i ditt släktträd.

För att kunna göra det skrid till följande åtgärder:

1. Logga in till din släktplats.

2. Klicka på ‘Släktträd’ -fliken och klicka på den relevanta personens kort.

3. Klicka på ‘Profil’ -knappen direkt under fotot i informationspanelen till vänster.

4. På personens profilsida kommer du att hitta ‘Webinnehåll’ -sektionen under ‘Info’ fliken.

Klicka på ‘Lägg till länkar, HTML, videoklipp och annat innehåll’:

5. Kopiera URL -adressen, ge namn åt webinnehållet och klicka på ‘Lägg till’:

6. Du kommer nu att se länken som du kopierat in i personens profil: