Hur redigerar jag min medlemsprofil?

För att redigera din medlemsprofil, ta följande steg:

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet av skärmen och välj "Kontoinställningar":

3. På nästa sida kommer du att kunna redigera dina egna uppgifter såsom namn, ålder, e-postadress och lösenord.

4. När du är klar, klicka på "Spara" för att spara dina ändringar:

Observera att en del av dessa uppgifter syns i din "Offentliga profil", som vem som helst kan se. Om du vill ta reda på hur din offentliga profil ser ut, för muspekaren över ditt namn i det övre högra hörnet, klicka på "Min profil" och på profilsidan klicka på "Visa offentlig profil".

Du kan bestämma vilka detaljer som ska visas och vilka som inte ska visas.

För att ändra uppgifterna som andra kan se i din offentliga profil, följ dessa instruktioner:

1. Logga in på din släktwebbplats.

2. För muspekaren över ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen och välj "Min Integritet":

3. I avsnittet "Mina medlemsinställningar” kan du bestämma vad som ska visas eller inte visas i din offentliga profil:

4. När du är klar, klicka på "Spara" för att spara dina ändringar.

Om du vill läsa mer om de olika profiltyper som du kan ha, läs följande FAQ: Varför ser jag olika information på en profilsida?