Varför får jag inga kalendernotifikationer?

Kalendernotifikationer genereras på basen av släkthändelser lagda till ditt släktträd. För att skicka emailnotifikationer om släkthändelser måste vi förstå relationerna mellan dig och andra individer i ditt släktträd.

För att hjälpa oss att kalkylera relationerna korrekt, måste profilen på din medlem associera till den korrekta individen i släktträdet. Du kan läsa hur du kan göra det här: Hur associerar jag mig själv till släktträdet på min släktplats?

Om du är korrekt associerad och ändå inte får notifikationerna, verifiera att kalender notifikationerna är engagerade för din släktplats. För att verifiera detta, logga in till din släktplats och klicka på ditt namn högra övre hörnet av displayen. Välj ‘Släktplatsinställningar’ och klicka ‘Mina preferenser’.

Kontrollera så att rutorna under avsnittet ’Påminnelser för släkthändelser’ är markerade, klicka sen på ’Spara’ för att spara inställningarna.

Om inget av stegen ovan löste problemet, pröva om kalendernotifikationerna av misstag nått din spam- eller skräpfolder på ditt emailkonto. Om de gjorde det, markera dessa email med “inte spam”.