Kan jag manuellt lägga till händelser till min kalender?

Om du skulle vilja manuellt lägga till händelser till din kalender på din släktplats, följ dessa instruktioner:

Klicka på ‘Lägg till en händelse’ på högra sidan av din hemsida, under släktplatsfotografiet.

Följande fönster dyker upp och ger dig möjlighet att välja datum och lägga till detaljer till händelsen, såsom rubrik, plats och beskrivning.

När du avslutat ifyllandet av detaljer om händelsen, klicka på ‘Lägg upp’. Denna åtgärd lägger upp händelsen i din kalender.

Du kan se alla släkthändelser genom att flytta din muskursor över 'Hem' -fliken och klicka på 'Släkthändelser'.