Vad är online backup tjänst?

Säkerhetskopieringstjänsten är en betald tjänst tillgänglig för alla medlemmar som har ett släktträd på en släktsida hos MyHeritage.com. Säkerhetskopieringstjänsten är separat från Premium släktträds prenumerationer och kan alltså köpas oavsett vilken prenumeration du har.

Vi skapar säkerhetskopiering av dina släktträd en gång i månaden och skickar ett email med en länk till nedladdningen av säkerhetskopian. Länkar till kopieringen finns också på din släktsida under fliken ”Släktträd” och ”Säkerhetskopiera”.

 

Säkerhetskopieringstjänsten inkluderar alla släktträd på den släktsida för vilken tjänsten är köpt.

Tjänsten inkluderar inte innehåll på släktsidan såsom kommentarer av andra användare, Inbox meddelande, Smart Matches, kartor och rapporter eller någon annat innehåll än släktträdsdatat, fotografier, videor och dokument som är kopplade till släktträdet.

Säkerhetskopieringstjänsten för träd i Family Tree Builder exkluderar fotografier som inte är kopplade och synkroniserade i släktträdet. Fotografier uppladdade direkt till släktsidan som inte är kopplade till det synkroniserade trädet ingår inte i säkerhetskopieringstjänsten.

Varje månads säkerhetskopiering sparas så om du behöver återställa en säkerhetskopiering från två månader tillbaka eller t.o.m. sex månader, kan du enkelt göra det med länkarna du fått. Har du mer än ett träd på din släktsida skyddas varje träd separat utan extra kostnad.

Att återställa säkerhetskopieringar är enkelt och tar bara några sekunder. Klicka här för instruktioner för att återställa en säkerhetskopiering från backup tjänsten online.

Säkerhetskopieringar lagras säkert och lösenordsskyddad så du kan vara säker på att din information är trygg.

Online backup tjänst är tillgänglig för synkroniserade släktträd skapade i Family Tree Builder, vårt verktyg för släktträd, samt släktträd skapade online på MyHeritage.com släktsida.

För att prenumerera på säkerhetskopieringstjänsten för dina släktträd läs följande FAQ artikel: Hur köper jag säkerhetskopieringstjänsten?

Villkor för säkerhetskopieringstjänsten hittar du här.