Hur avslutar jag backup tjänsten?

Du kan avsluta säkerhetskopieringstjänsten när som helst genom att kontakta Kundservice.

Säkerhetskopior lagras endast så länge tjänsten betalas. Om tjänsten av någon anledning avslutas sparas tidigare kopior i 30 dagar för att du ska kunna ladda ner dem till din dator. Efter fristen om 30 dagar kan säkerhetskopiorna inte återställas.