När jag granskar mitt släktträd på MyHeritage-appen, hur kan jag se mera information?

När du nuddar på en person i ditt släktträd, kommer en mobil version av hans/hennes profilsida att öppnas, visande biografisk information såsom födelsedag, yrke och kontaktinformation.

Om du vill editera en persons information, klicka på ‘...’ -knappen i det högra övre hörnet.

Du kan också lägga till mera fakta till en person genom att klicka på 'Lägg till fakta'.

Förövrigt kan du nudda på 'Släktingar' för att granska en persons närmaste familj eller på 'Fotografier' för att visa alla fotografier denna person är taggad på.

* Observera att appfunktionernas utseende kan variera beroende på vilken enhet du använder. De allmänna riktlinjerna för användning, emellertid, är desamma.