Varför kan jag inte editera mitt släktträd med MyHeritage-appen?

Om du ursprungligen har skapat ditt släktträd i Family Tree Builder och publicerat det till din online släktplats med någon äldre version (ända till Family Tree Builder 7.0), är det inte möjligt att editera ditt släktträd direkt på släktplatsen eller i MyHeritage appen.

Först bör du ladda ner den senaste mjukvaruversionen och sedan synkronisera ditt släktträd med släktplatsen för att göra ditt släktträd editerbart online. Läs följande FAQ för att lära dig hur du kan göra ditt släktträd editerbart online: Varför kan jag inte editera mitt släktträd online?

När du synkroniserat ditt Family Tree Builder släktträd med släktplatsen, kan du editera ditt släktträd antingen på släktplatsen eller i din MyHeritage app.