Redigera träd

Hur lägger jag till en person till släktträdet i MyHeritage-appen?

För att lägga till en ny isläktmedlem på min MyHeritage-app, nudda på “+” tecknet på vilken person som helst

När jag granskar mitt släktträd på MyHeritage-appen, hur kan jag se mera information?

När du nuddar på en person i ditt släktträd, kommer en mobil version av hans/hennes profilsida att öppnas, visande biografisk

Hur redigerar jag en persons uppgifter i MyHeritage app?

Om du vill redigera en familjemedlems uppgifter om mobilappen MyHeritage, peka på den person vars detaljer du vill redigera. Om du vill redigera

Varför kan jag inte editera mitt släktträd med MyHeritage-appen?

Om du ursprungligen har skapat ditt släktträd i Family Tree Builder och publicerat det till din online släktplats med någon ä