Vilka anordningar stöds av MyHeritage appen?

Android anordningar: den nyaste versionen MyHeritage appen stöds av 9667 Android anordningar, Android 4.0 och uppåt. Användare med äldre operativsystem kan ladda ner vår gamla mobilapp genom Google Play store

iOS anordningar: den nyaste versionen av MyHeritage appen på alla anordningar med iOS 7 och uppåt. Användare med äldre iOS versioner kan ladda ner en äldre version av appen via App store.

Anordningen måste ha snuddfunktionaliteten  aktiverad och ha en display med hög definition.