Kan jag kontrollera mina Smart Matches™ med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage app for mobil, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches och spara den nya informationen i ditt släkträd.

Du kan också utnyttja fördelarna av Instant Discoveries™ teknologin, som tillåter dig att spara upptäckter i ditt släktträd inte bara online utan också i mobilappen.

Logga helt enkelt in i din MyHeritage app på moobilen och tryck på 'Upptäckter' för att kryssa för den nya information som upptäckts av våra kraftfulla teknologier.