Jag har problem med att logga in i MyHeritage-appen. Hjälp!

Om du redan har ett konto på MyHeritage, logga in med hjälp av ditt medlems-email och lösennord.

Har du glömt ditt MyHeritage lösenord? Nudda på ‘Glömt lösenord’ placerad just under ‘Logga in’ -knappen.

Har du glömt både ditt email och ditt lösenord? Ta kontakt med vårt Support Team och skicka en länk till din släktplats tillsammans med namnen och födelsedatum på tre nu levande medlemmar i släktträdet. En representant från vårt Support team hjälper dig att logga in igen.

Om du är ny i MyHeritage, kan du antingen logga in med din emailadress eller med ditt Facebook konto för att börja med att bygga up ett släktträd med hjälp av mobilappen.