Hur loggar jag in i MyHeritage appen?

Att logga in i MyHeritage appen är enkelt och gratis och tillåter dig att börja bygga ditt släktträd, lägga till fotografier och att söka i miljarder av globala historiska dataposter och släktträdsprofiler.

För att kunna börja måste du ladda ner MyHeritage appen från Google Play store eller från App store.

När du väl har laddat ner kan du logga in antingen med din email adress eller med utnyttjande av ditt Facebook konto genom att välja det relevanta alternativet.

Obs: Om du redan är en MyHeritage-medlem, nudda på 'Logga in' -knappen och logga in till ditt konto med samma emailadress och lösenord som du använder för din online MyHeritage släktplats.

Skriv in dina detaljer och nudda på 'Börja'.

*** Genom att nudda på den går du med på MyHeritage betjäningsvillkor och integritetspolitik.

I nästa steg uppmanas du att skriva in detaljer om din närmaste familj (mor, far, och far- och morföräldrar) för att kunna påbörja ditt släktträd.

Sedan kan du fortsätta med bygga upp ditt släktträd med hjälp av mobilappen och berika den med fotografier.