Om jag raderar MyHeritage-appen från min mobilenhet, hur går det med mina data?

Om du raderar MyHeritage mobilapplikationen från din enhet, är dina data fortfarande tillgängliga på webbplatsen www.myheritage.com

Eftersom mobilapplikationen är en reflektion av själva webbplatsen, sparas din information på webbplatsen.

Om du väljer att installera applikationen på nytt, kan du logga in igen med din emailadress och du kommer att se att ditt släktträd fortfarande finns där.