Hur byter jag min släktplats i MyHeritage-appen?

Om du har flera olika släktplatser på MyHeritage, kan du växla mellan dem genom att göra följande:

Öppna MyHeritage-appen på din mobilenhet och nudda på `Inställningar` knappen på huvudmenyn.

Här kan du sedan nudda på `Släktplatser` för att granska alla dina släktplatser

Välj en av dina släktplatser på listan:

* Observera att appfunktionernas utseende kan variera lite beroende på enheten du använder.  De allmänna riktlinjerna för användning, emellertid, är alltid desamma.